Particuliere verzekeringen

De financieel adviseurs van Tiedink Advies zijn deskundig en gediplomeerd. Tiedink Advies ziet toe op hun deskundigheid, onder meer door hoge eisen te stellen aan de benodigde vakbekwaamheidseisen.

Elke adviseur volgt een uitgebreid opleidingsprogramma op het gebied van: WFT - Wet financieel toezicht.


Face-to-face verzekeringsadvies

Belangrijk bij het advies van Tiedink Advies is het persoonlijke contact. Dat vergt tijd, aandacht en betrokkenheid. Alleen zo krijgt u het best passende advies, waarop u kunt vertrouwen.

Tiedink Advies werkt efficient en doelgericht. Ons adviesplan bestaat uit vier stappen:

  • Informeren & inventariseren
  • Analyseren & adviseren
  • Bemiddelen
  • Nazorg

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

Welkom bij Tiedink Advies

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Zo'n advies geven wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Maar als uw gids en vraagbaak in een financiƫle wereld die steeds complexer wordt, willen wij u ook via onze website informeren en bieden wij u interessante feiten en actueel nieuws.

Wilt u uw zaken graag online regelen? Ook dat kan. Zo kunt u bijvoorbeeld online wijzigingen doorgeven, een offerte opvragen, een schade melden en formulieren downloaden. Maar of u uw zaken nu via onze site wilt regelen of liever persoonlijk met ons bespreekt, wij zijn u graag van dienst!